icon Ordered before 17:30, shipped today - Support: +383 45 999 181

Ne jemi një dyqan i Teknologjisë Informative të fokusuar në shitjen dhe shërbimin e produktit IT dhe shpërndarjen e përmbajtjeve tona për përdoruesit përfundimtarë.

TSG LLC is since 2007 a company for the maintenance, servicing and sale of information technology products. As it continues today, with different brands and with cheaper prices in the market of new products with retail and wholesale as well as used ones.

Dërge Falas

Ne ju dërgojm produktet në shtëpin tuaj brenda 24 ore

 

Garantojm 100% kthimin e pageses

 

Ndihmë Online nga 9:00 në 19:00

Ne kemi mbështetje online gjatë ditëve të punës, nga ora 9 deri në orën 19:00

Ç`farë bëjmë ne?

 

Qëllimet tona

 

Historia jonë

 

Çfarë mund të bëjmë për ju?

 

Rreth Trade Services Group L.L.C.

Ç`farë është TSG-KS.com?
Është platformë online e shitjeve, e krijuar nga Trade Services Group L.L.C. Është një dyqan online i specializuar në shitjen e teknologjisë së fundit dhe në të njëjtën kohë të teknologjisë së dorës së dytë.

Pse TSG-KS.com?
TSG LLC është kompani që daton nga viti 2007, ku ka për detyrë mirëmbajtjen, servisimin dhe shitjen e produkteve të teknologjisë së informacionit, siq vazhdon edhe sot me brende të ndryshme dhe me çmime më të lira në treg, të produkteve të reja dhe atyre të përdorura, si me pakicë ashtu edhe me shumicë

Ku është TSG-KS.com?
TSG LLC është dyqan fizik dhe si i tillë posedon një dyqan në internet. Për korrektësinë e konsumatorit, ne kemi sallën e ekspozimit, kështu që konsumatorët gjithashtu mund të shohin fizikisht produktet e tyre. Ju lutemi gjeni vendndodhjen tonë përmes linkut në vijim:
TSG LLC

Si mund ta kontaktoj TSG LLC?
Për të qenë më afër jush, ne kemi bërë disa mënyra për t’ju kontaktuar. Prandaj, nga e hëna deri të shtunën nga ora 09:00 deri në 19:00.

– Në telefon (si Viber dhe Whatsapp): +383 45 999 181.
– Me email: [email protected]
– Në Facebook: facebook.com/tsgonlinestore
– Në Instagram: instagram.com/tsg_ks
– Në Twitter: twitter.com/trade_tsg

Pagesat!

Cilat janë mundësitë e pagesës?

Për t’ju siguruar lehtësi në pagesat tuaja, ofrohen disa metoda të pagesës për produktet e dëshiruara.

  • – Nëpërmjet kartelave bankare (nga secila bankë)
  • – Nëpërmjet PayPal
  • – Transferta bankare
  • – Pagesa me këste nga BKT (karta primare).

Pagesat bëhen me të gjitha llojet e kartave bankare (karta krediti ose debiti) të të gjitha bankave të Kosovës, si dhe të pagesave ndërkombëtare.

A munden pagesat me këste?

Pagesat me këste mund të bëhen permes bankës BKT me kartën e saj të kreditit (jo-debit), ku mund të blini produktin që dëshironi deri në 6 këste pa interes.

A ka zbritje nëse ofrohet më shumë se një produkt?

Nëse blini më shumë se një produkt çmimet bëhen më të lira. Por nga koha në kohë ka oferta zbritje për të gjitha produktet.

A ka doganë dhe taksa të përfshira në çmim?

Doganat dhe taksat janë të përfshira në çmim. Që do të thotë se shuma që ju paguani është çmimi përfundimtar për çdo produkt.

A kushton më lirë për të blerë produktin nga faqja apo në dyqan?

Çmimi i produktit ndryshon në këtë rast. Nëse produkti është blerë nga faqja e internetit, produktet janë më të lira, nëse janë blerë në sallën e shfaqjeve çmimet janë më të shtrenjta.

Çfarë thonë klientët tanë?

 

These guys have been absolutely outstanding. Perfect Themes and the best of all that you have many options to choose! Best Support team ever! Very fast responding! Thank you very much! I highly recommend this theme and these people!

Code, template and others are very good. The support has served me immediately and solved my problems when I need help. Are to be congratulated.

Support and response has been amazing, helping me with several issues I came across and got them solved almost the same day. A pleasure to work with them!