icon Ordered before 17:30, shipped today - Support: +383 45 999 181

Përzgjedhjet

Product Name Unit Price Stock Status
No products were added to the wishlist

Kjo është një faqe shembull. Është ndryshe nga një postim në blog sepse do të qëndrojë në një vend dhe do të shfaqet në navigacion në faqen tuaj (në shumicën e temave). Shumica e njerëzve fillojnë me një faqe Rreth që i prezanton ata tek vizitorët e mundshëm të faqes. Mund të thotë diçka si kjo:

Tung! Unë jam një lajmëtar me biçikletë gjatë tërë ditës si actor, që aspirojnë natën dhe ky është blogu im. Unë jetoj në Los Angeles, kam një qen të madh me emrin Jack dhe më pëlqen kolona cola. (Që është kapur në shi).

… apo diçka të tillë:

Kompania XYZ Doohickey u themelua në vitin 1971 dhe ka ofruar ndonjëherë doohickeys cilësore për publikun. E vendosur në Gotham City, XYZ punëson mbi 2,000 njerëz dhe bën të gjitha llojet e gjërave të mrekullueshme për komunitetin Gotham.

Si një përdorues i ri i WordPress, duhet të shkosh te tabela juaj për të fshirë këtë faqe dhe për të krijuar faqe të reja për përmbajtjen tënde. Have fun!

Kjo është një faqe shembull. Është ndryshe nga një postim në blog sepse do të qëndrojë në një vend dhe do të shfaqet në navigacion në faqen tuaj (në shumicën e temave). Shumica e njerëzve fillojnë me një faqe “Rreth” që i prezanton ata tek vizitorët e mundshëm të faqes. Mund të thuhet diçka si kjo:

Tung! Unë jam një lajmëtar me biçikletë gjatë ditës, që aspirojnë aktorët natën, dhe kjo është faqja ime e internetit. Unë jetoj në Los Anxhelos, kam një qen të madh me emrin Jack, dhe më pëlqen kolona cola. (Që është kapur në shi.)

… ose diçka si kjo:

Kompania XYZ Doohickey u themelua në vitin 1971 dhe ka ofruar ndonjëherë doohickeys cilësore për publikun. E vendosur në Gotham City, XYZ punëson mbi 2.000 njerëz dhe bën të gjitha llojet e gjërave të mrekullueshme për komunitetin Gotham.

Si një përdorues i ri i WordPress, duhet të shkoni te tabela e juaj për të fshirë këtë faqe dhe të krijoni faqe të reja për përmbajtjen tuaj. Have fun!

 20.00  15.00
[rev_slider_vc alias=”home4-slider”]

Dërgesa Falas

D5rges falas në produktet mbi vleren 10.00€

Ndihmë Online

Ndihme Online prej orës 09:00 deri 19:00

Kthim i Pagesës

Garantojmë kthimin e pagesës brenda 7 dite

Zbritje për Anëtar

Për çdo shitje me mbi 120.00€

[rev_slider_vc alias=”home3-slider”]

Ofertat Ditore

 

Dërgesa falas

Për të gjitha porosit mbi 10.00€

Ndihmë Online 09:00 në 19:00

Ndihmë online 10 orë në ditë

Kthim i Pagesës

Reklamimi Vlenë 7 ditë

Zbritje për Anëtarët

Ç`do blerje mbi vlerën 120.00€

Kompjuter & Laptop

 

Elektronik & Digjital

 

Telefonët e Mençur

 

[rev_slider_vc alias=”home2-slider”]

Kompjuter & Laptop

 

Elektronik & Digjital

 

Telefonët e Mençur

 

Dergesa falas

Për të gjitha porosit mbi 10.00€

Ndihmë Online 09:00 në 19:00

Ndihmë online 10 orë në ditë

Kthim i Pagesës

Reklamimi Vlenë 7 ditë

Zbritje për Anëtarët

Ç`do blerje mbi vlerën 120.00€

Më poshtë janë pyetjet më të shpeshta, ku ju mund të gjeni të gjitha përgjigjet!

Ç`farë është TSG-KS.com?
Është platformë online e shitjeve, e krijuar nga Trade Services Group L.L.C. Është një dyqan online i specializuar në shitjen e teknologjisë së fundit dhe në të njëjtën kohë të teknologjisë së dorës së dytë.

Pse TSG-KS.com?
TSG LLC është kompani që daton nga viti 2007, ku ka për detyrë mirëmbajtjen, servisimin dhe shitjen e produkteve të teknologjisë së informacionit, siq vazhdon edhe sot me brende të ndryshme dhe me çmime më të lira në treg, të produkteve të reja dhe atyre të përdorura, si me pakicë ashtu edhe me shumicë

Ku është TSG-KS.com?
TSG LLC është dyqan fizik dhe si i tillë posedon një dyqan në internet. Për korrektësinë e konsumatorit, ne kemi sallën e ekspozimit, kështu që konsumatorët gjithashtu mund të shohin fizikisht produktet e tyre. Ju lutemi gjeni vendndodhjen tonë përmes linkut në vijim:
TSG LLC

Si mund ta kontaktoj TSG LLC?
Për të qenë më afër jush, ne kemi bërë disa mënyra për t’ju kontaktuar. Prandaj, nga e hëna deri të shtunën nga ora 09:00 deri në 19:00.

– Në telefon (si Viber dhe Whatsapp): +383 45 999 181.
– Me email: [email protected]
– Në Facebook: facebook.com/tsgonlinestore
– Në Instagram: instagram.com/tsg_ks
– Në Twitter: twitter.com/trade_tsg

Cilat janë mundësitë e pagesës?

Për t’ju siguruar lehtësi në pagesat tuaja, ofrohen disa metoda të pagesës për produktet e dëshiruara.

  • – Nëpërmjet kartelave bankare (nga secila bankë)
  • – Nëpërmjet PayPal
  • – Transferta bankare
  • – Pagesa me këste nga BKT (karta primare).

Pagesat bëhen me të gjitha llojet e kartave bankare (karta krediti ose debiti) të të gjitha bankave të Kosovës, si dhe të pagesave ndërkombëtare.

A munden pagesat me këste?

Pagesat me këste mund të bëhen permes bankës BKT me kartën e saj të kreditit (jo-debit), ku mund të blini produktin që dëshironi deri në 6 këste pa interes.

A ka zbritje nëse ofrohet më shumë se një produkt?

Nëse blini më shumë se një produkt çmimet bëhen më të lira. Por nga koha në kohë ka oferta zbritje për të gjitha produktet.

A ka doganë dhe taksa të përfshira në çmim?

Doganat dhe taksat janë të përfshira në çmim. Që do të thotë se shuma që ju paguani është çmimi përfundimtar për çdo produkt.

A kushton më lirë për të blerë produktin nga faqja apo në dyqan?

Çmimi i produktit ndryshon në këtë rast. Nëse produkti është blerë nga faqja e internetit, produktet janë më të lira, nëse janë blerë në sallën e shfaqjeve çmimet janë më të shtrenjta.

[/vc_accordion_tab][/vc_accordion]